Algemene Verkoopsvoorwaarden

Anita en Henri KESSELS bedankt voor het kiezen van hun pension "Jaden Kreyol".

De algemene verkoopvoorwaarden zijn lang en vervelend om te lezen. We nodigen u echter uit om ten minste de eerste drie alinea's (1, 2, 3) hieronder cursief te lezen, die zijn uitgepakt.

Belangrijke informatie over de reservering (extracten van de algemene verkoopvoorwaarden)

1. Online boekingsproces
Boekingen door de klant worden gemaakt via de gedematerialiseerde boekingsvoucher die online beschikbaar is op ons boekingsplatform. De reservering wordt geacht te zijn gevormd bij ontvangst van het boekingsformulier. De klant verbindt er zich toe voorafgaand aan elke reservering de gevraagde informatie op de voucher of het reserveringsverzoek in te vullen. De klant certificeert de waarachtigheid en nauwkeurigheid van de verzonden informatie. Na de definitieve selectie van de te boeken diensten, omvat de online boekingsprocedure:
de gecodeerde invoer van de bankkaart voor de betaling van de aanbetaling en het saldo
 • het raadplegen en aanvaarden van onderhavige algemene verkoopvoorwaarden en de verkoopvoorwaarden van het gereserveerde tarief
 • validatie van de reservering door de klant.
Voor andere betaalmiddelen dan de creditcard, zie het gedeelte 'Betaling'.

2. Betaling
Elke reservering kan alleen worden gegarandeerd door de gedeeltelijke of volledige betaling van het verblijf en / of een garantie van betaling die de toepassing van de algemene verkoopvoorwaarden toestaat.


Aanbetaling
Een aanbetaling van 30% is vereist bij het boeken om de levering van woningen aan de klant te garanderen. Voor reserveringen die minder dan 8 dagen voor aankomst worden gemaakt, wordt een volledige betaling gevraagd.


Saldo
Tenzij anders aangegeven volgens de geboekte prijs, is het saldo van het bedrag van het verblijf verschuldigd de dag na uw aankomst.
Op uw verzoek kunnen we ook meerdere keren vooraf betalen of per maandelijkse betaling.


Betaalmiddelen
Geaccepteerde betaalmiddelen zijn:
 • Online betaling per creditcard (Visa, Mastercard, American Express)
 • PayPal
 • overschrijving
 • check (alleen Frankrijk)
 • contant
Betaling per creditcard
Bij het maken van uw reservering wordt een betalingsgarantie gevraagd door de gecodeerde invoer van uw creditcardgegevens in het online reserveringsformulier. Tenzij anders aangegeven volgens het geboekte tarief, wordt de creditcard gebruikt op het moment van validatie van de reservering door de Klant voor de betaling van de aanbetaling en bij de aankomst van de Klant voor de betaling van het saldo. In geval van annulering, zal de creditcard die wordt gebruikt als garantie worden gebruikt om de annuleringsvoorwaarden toe te passen die zijn vastgelegd in uw reservering, en om restituties of opnames te doen.
Er wordt aangegeven dat de gebruikte bankkaart geldig moet zijn op het moment van verbruik van de service. De klant moet naar de vestiging komen met de creditcard waarmee hij de reservering heeft kunnen garanderen.


Andere betaalmiddelen dan de creditcard
Om uw betaling op een andere manier dan de creditcard te verrichten, dient u vooraf een reserveringsverzoek in te dienen. We raden u aan het contactformulier op onze website https://www.jadenkreyol.eu te gebruiken, met vermelding van de betalingswijze van uw voorkeur. Wij zullen u voorzien van de elementen die nodig zijn om uw reservering te maken met een van de andere geaccepteerde betaalmiddelen. U kunt uw reserveringsaanvraag ook doen via alle contactpersonen op de pagina "Contacten" van onze website (telefoon, e-mail, Facebook ...).
3. Annulering
Overeenkomstig artikel L. 121-21-8 12 ° van de Code de la consommation wordt u herinnerd dat u niet beschikt over het herroepingsrecht als bedoeld in artikel L. 121-21 van de consumentenwet.
De boekingsbevestiging bevat de voorwaarden die van toepassing zijn in geval van annulering. Deze kunnen variabele kosten omvatten, afhankelijk van de datum van het annuleringsverzoek en het gereserveerde tarief. De aanbetaling die is betaald bij het reserveren kan worden onderworpen aan een volledige terugbetaling, gedeeltelijk of niet, in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden die van toepassing zijn op het gereserveerde tarief vermeld in de bevestiging. Annuleringskosten die hoger zijn dan de aanbetaling kunnen van toepassing zijn.
Het bedrag van een niet-opzegbare reservering is volledig verschuldigd in geval van annulering.
Wanneer de verkoopvoorwaarden van het geboekte tarief dit toelaten, kan het verzoek tot annulering van de reservering rechtstreeks bij het bedrijf worden ingediend, per post of e-mail, waarbij de datum van verzending als bewijs wordt genomen.
 
Algemene verkoopsvoorwaarden

1. Doel

Deze algemene voorwaarden bepalen de rechten en plichten van de partijen in verband met de directe en externe reservering van diensten aangeboden door onze vestiging genaamd "JADEN KREYOL", waarvan de details zijn gespecificeerd in dit boekingsbevestigingsdocument. Zij regelen alle stappen die nodig zijn voor de reservering en de follow-up van de reservering tussen de contracterende partijen. De klant erkent de huidige algemene verkoopvoorwaarden en de verkoopvoorwaarden te hebben gelezen en aanvaard van het gereserveerde tarief dat wordt vermeld in het boekingsbevestigingsdocument. Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen die worden afgesloten via internet, via ons direct en extern boekingsplatform dat toegankelijk is via onze website "www.jadenkreyol.eu", onze Facebook-pagina "jadenkreyolguesthouse" of enige andere een ander directiekanaal naar het genoemde platform van directe reservering en op afstand voor het pension "Jaden Kreyol".
Boekingen via tussenhandelaren (HomeAway, Trip Advisor, Air B & B ...) kunnen onderworpen zijn aan verschillende verkoop- en prijsvoorwaarden, aangegeven door genoemde distributeurs op hun boekingsplatform.

2. Reservering

Keuze van diensten
De klant kiest de diensten die op ons boekingsplatform worden gepresenteerd. Hij erkent kennis te hebben genomen van de aard, de bestemming en de boekingsvoorwaarden van de diensten die beschikbaar zijn op ons boekingsplatform en heeft de noodzakelijke en / of aanvullende informatie gevraagd en verkregen om zijn reservering met kennis van zaken te kunnen maken. De klant is als enige verantwoordelijk voor zijn keuze van diensten en zijn geschiktheid voor zijn behoeften, zodat onze verantwoordelijkheid in dit opzicht niet kan worden gezocht. De reservering wordt geacht door de klant te zijn aanvaard aan het einde van het boekingsproces.

Boekingsproces
Boekingen door de klant worden gemaakt via de gedematerialiseerde boekingsvoucher die online beschikbaar is op ons boekingsplatform. De reservering wordt geacht te zijn gevormd bij ontvangst van het boekingsformulier. De klant verbindt er zich toe voorafgaand aan elke reservering de gevraagde informatie op de voucher of het reserveringsverzoek in te vullen. De klant certificeert de waarachtigheid en nauwkeurigheid van de verzonden informatie. Na de definitieve keuze van de te boeken diensten, omvat het online boekingsproces de versleutelde opname van de creditcard voor betaling, overleg en acceptatie van deze algemene verkoopvoorwaarden en de verkoopvoorwaarden van het tarief dat vóór de validatie van de reservering en, ten slotte, validatie van de reservering door de klant.
Voor andere betaalmiddelen dan de creditcard, zie het gedeelte 'Betaling'.

Ontvangstbevestiging van reservering
Ons boekingsplatform erkent de reservering van de klant door onverwijld een e-mail te sturen. In het geval van online boeken, geeft de ontvangstbevestiging van de reservering per e-mail een samenvatting van de contractaanbieding, de gereserveerde diensten, de prijzen, de verkoopvoorwaarden met betrekking tot het geselecteerde tarief, geaccepteerd door de klant, de datum reservering en het adres van de vestiging van de verkoper waar de klant claims kan indienen.

Prijs
De prijzen met betrekking tot de reservering van de diensten zijn aangegeven vóór en tijdens de reservering. De prijzen worden aan de klant bevestigd in het bedrag TTC, in euro's, en zijn alleen geldig voor de duur aangegeven op het reserveringsplatform. Als de betaling in de vestiging wordt gedaan in een andere valuta dan die is bevestigd op de reservering, zijn de wisselkoerskosten de verantwoordelijkheid van de klant. Alle boekingen, ongeacht hun oorsprong, zijn betaalbaar in euro, met uitzondering van speciale bepalingen die ter plaatse worden vermeld. Tenzij anders vermeld op het boekingsplatform, zijn aanvullende services niet bij de prijs inbegrepen. Belastingen (lokale belastingen, toeristenbelastingen, enz.), Indien aanwezig, gepresenteerd op de tarievenpagina, moeten rechtstreeks aan de vestiging worden betaald.

3. Betaling

Elke reservering kan alleen worden gegarandeerd door de gedeeltelijke of volledige betaling van het verblijf en / of een garantie van betaling die de toepassing van de algemene verkoopvoorwaarden toestaat.

Aanbetaling
Een aanbetaling van 30% is vereist bij het boeken om de levering van woningen aan de klant te garanderen.

Saldo
Tenzij anders aangegeven volgens de geboekte prijs, is het saldo van het bedrag van het verblijf verschuldigd de dag na uw aankomst.
Op uw verzoek kunnen we ook meerdere keren vooraf betalen of per maandelijkse betaling.

Betalingsmethoden
 Geaccepteerde betalingsmethoden zijn:
 • Online betaling per creditcard (Visa, Mastercard, American Express)
 • PayPal
 • overschrijving
 • Cheque
 • contant
Betaling per creditcard
Bij het maken van uw reservering wordt een betalingsgarantie gevraagd door de gecodeerde invoer van uw creditcardgegevens in het online reserveringsformulier. In geval van annulering, zal de creditcard die wordt gebruikt als garantie worden gebruikt om de annuleringsvoorwaarden toe te passen die zijn vastgelegd in uw reservering, en om restituties of opnames te doen. Er wordt aangegeven dat de gebruikte bankkaart geldig moet zijn op het moment van verbruik van de service. De klant moet naar het etablissement komen met de creditcard waarmee hij de reservering kan garanderen.

Andere betaalmiddelen dan de creditcard
Om uw betaling op een andere manier dan de creditcard te verrichten, dient u vooraf een reserveringsverzoek in te dienen. We raden u aan om het contactformulier op onze website op https://www.jadenkreyol.eu te gebruiken, met vermelding van de betalingswijze van uw voorkeur. Wij zullen u voorzien van de elementen die nodig zijn om uw reservering te maken met een van de andere geaccepteerde betaalmiddelen. U kunt uw reserveringsaanvraag ook doen via alle contactpersonen op de pagina "Contacten" van onze website (telefoon, e-mail, Facebook ...).

4. Annulering of wijziging door de klant

De klant wordt eraan herinnerd, overeenkomstig artikel L. 121-21-8 12 ° van de consumentenwet, dat hij niet beschikt over het herroepingsrecht als bedoeld in artikel L. 121-21 van de Code de la Consommation. consumptie.
De boekingsbevestiging bevat de voorwaarden die van toepassing zijn in geval van annulering. Deze kunnen variabele kosten omvatten, afhankelijk van de datum van het annuleringsverzoek en het gereserveerde tarief. De aanbetaling die is betaald bij het reserveren kan worden onderworpen aan een volledige terugbetaling, gedeeltelijk of niet, in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden die van toepassing zijn op het gereserveerde tarief vermeld in de bevestiging.
Het bedrag van een niet-opzegbare reservering is volledig verschuldigd in geval van annulering.
Wanneer de verkoopvoorwaarden van het geboekte tarief dit toelaten, kan het verzoek tot annulering van de reservering rechtstreeks bij het bedrijf worden ingediend, per post of e-mail, waarbij de datum van verzending als bewijs wordt genomen.
Alle reserveringen zijn nominatief en kunnen niet worden overgedragen aan een derde partij, hetzij gratis of tegen betaling, zonder instemming van de vestiging.
U kunt een annuleringsverzekering afsluiten bij een verzekeraar van uw keuze of bij uw bank navragen welke reisverzekering bij uw creditcard is inbegrepen.
In geval van overmacht gedefinieerd door de wet (overlijden, ongeval of ziekte waarbij ziekenhuisopname van de huurder vereist is, natuurramp op de plaats van bestemming ...), zullen de partijen de mogelijke verzekering kunnen afsluiten die is gecontracteerd om de totale of gedeeltelijke terugbetaling van bedragen toe te staan verloren. Zie ook de sectie "Overmacht".

5. Wettelijke verplichtingen - Verantwoordelijkheden - Geschillen

Storting, inventaris
Er is geen storting vereist aan de huurder bij de ingang van het terrein. Wij beschouwen accommodatie bij een gastgezin als gebaseerd op een vertrouwensrelatie.
Er wordt overeengekomen dat een inventaris van armaturen (meubilair, uitrusting, linnen ...) kan worden gedaan aan het begin en het einde van het verblijf. Anders stemmen de partijen ermee in zich "als een goede vader" te gedragen en melding te doen van een storing of degradatie van huisvesting en apparatuur vóór, tijdens en aan het einde van het verblijf. Indien van toepassing zal een verlies of schade met een waarde van meer dan € 50 eerst resulteren in een minnelijke schikking (reparatie, vervanging door de huurder indien mogelijk ...). Zonder overeenkomst behoudt JADEN KREYOL zich het recht voor om schadevergoeding te eisen.

Capaciteit - Bezoekers
De huur is geldig voor het aantal personen dat is aangegeven in de reservering en ter plaatse te slapen. Huurders mogen tijdens hun verblijf vrij andere personen ontvangen, op voorwaarde dat ze niet ter plaatse slapen. In dit geval wordt een toeslag van € 15,00 per extra persoon per nacht in rekening gebracht in verhouding tot de overnachtingen. De eigenaar levert dan het linnengoed. Als het aantal inzittenden de maximale slaapcapaciteit overschrijdt, behoudt de eigenaar zich het recht voor om de nacht aan extra personen te weigeren.


verzekering
De eigenaar heeft een verzekering bij het bedrijf MAAF afgesloten voor alle schade die de huurder tijdens zijn verblijf in het gehuurde kan lijden (contractnummer 97149858 M 001 MVP).
De huurder is verplicht een reisverzekering af te sluiten met hun verzekering voor het verlaten van (uitbreiding van het totaalresultaat thuis contract) voor de dekking van de schade die het kan veroorzaken tijdens zijn verblijf in een huurwoning. Bij afwezigheid van een resortverzekering zal een claim of een daad van vandalisme veroorzaakt door de klant resulteren in de volledige terugbetaling van het bedrag van de schade door de klant.

Voorschriften en gedragsregels met betrekking tot de accommodatie van personen
In toepassing van de in Frankrijk geldende voorschriften kan de klant bij aankomst worden gevraagd om een politieformulier in te vullen. Om dit te doen, zal de klant gevraagd worden een identificatiebewijs te overleggen om te verifiëren of het politieformulier al dan niet moet worden ingevuld.
Elk gedrag dat in strijd is met de goede zeden en de openbare orde, zal ertoe leiden dat het bedrijf de klant vraagt om het etablissement te verlaten zonder enige compensatie en / of geen terugbetaling. De klant aanvaardt en stemt ermee in de regels van de instelling na te leven als deze aan hem is gegeven of als deze op een zichtbare manier in de inrichting wordt getoond. In geval van niet-naleving door de klant van een van de bepalingen van het huishoudelijk reglement, is de vestiging verplicht om de klant uit te nodigen de inrichting te verlaten zonder enige compensatie en / of geen restitutie.

Verantwoordelijkheid
De foto's op ons boekingsplatform zijn niet contractueel. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om de foto's, afbeeldingen en teksten om te illustreren de gepresenteerde instellingen geven zo nauwkeurig mogelijk beeld te geven van de diensten die worden aangeboden, kunnen afwijkingen optreden tussen het moment van boeken en de dag van de verbruik van de dienst. Het pand is niet aansprakelijk voor het niet of slecht uitvoeren van de reservering in geval van overmacht worden gehouden, als gevolg van de derde partij door de klant, met inbegrip van de onbeschikbaarheid van de internet-netwerk, het onvermogen om toegang te krijgen tot de website, externe inbraak, computervirussen of in geval van vooruitbetaling niet toegestaan door de bank van de vervoerder. Elke reservering of betaling die illegale, niet effectief, onvolledig of frauduleus om welke reden te wijten aan de klant wordt de bestelling rekening van de klant te annuleren zou zijn, zonder afbreuk te doen aan een civiele of strafrechtelijke actie tegen hem.

Klachten
Vorderingen op niet-of slecht uitvoeren van de gereserveerde diensten moeten, op straffe van uitsluiting, worden onze aandacht na de vertrekdatum van de inrichting schriftelijk binnen acht dagen bracht.

Respect voor privacy
De klant wordt op de hoogte gebracht van de verplichte of optionele aard van de antwoorden door middel van de aanwezigheid van een asterisk bij elk van de vormen van verzameling van persoonsgegevens. De verwerkte informatie is bedoeld voor de vestiging "Jaden Kreyol", elloha.com, haar entiteiten, haar partners, haar leveranciers (inclusief online betalingsaanbieders). Machtigt de klant elloha.com te communiceren zijn persoonsgegevens aan derden, op voorwaarde dat deze mededeling verenigbaar zijn met de transacties zittende bewijst op elloha.com onder deze voorwaarden en in overeenstemming met het Handvest van klanten te beschermen persoonlijke gegevens. Met name bij online betalen moeten de bankgegevens van de klant door de betalingsprovider stripe.com naar de bank van de vestiging worden gestuurd voor de uitvoering van het reserveringscontract. De klant wordt erop gewezen dat deze gegevensoverdracht daarom kan worden uitgevoerd in het buitenland, dat geen adequate bescherming van persoonsgegevens heeft in de zin van de wet op de gegevensbescherming. De klant stemt echter in met deze overdracht die nodig is voor de uitvoering van zijn reservering. Constellation SAS / Stripe.com als een professional, hebben zich er tegenover de instelling toe verbonden om alle maten van beveiliging en vertrouwelijkheid van gegevens voor genoemde gegevensoverdrachten te nemen.

Bewijsovereenkomst
De invoer van de vereiste bankinformatie, evenals de aanvaarding van deze algemene voorwaarden en de voucher of het reserveringsverzoek, vormen een elektronische handtekening die, tussen de partijen, dezelfde waarde heeft als een handgeschreven handtekening. De geautomatiseerde registers worden bewaard in de computersystemen van elloha.com. worden bewaard onder redelijke veiligheidsvoorwaarden en worden beschouwd als bewijs van communicatie, bestellingen en betalingen tussen de partijen. De klant wordt geïnformeerd dat zijn IP-adres is geregistreerd op het moment van boeking.

Overmacht
Onder overmacht wordt verstaan elke gebeurtenis buiten de partijen die zowel onvoorspelbaar en onoverkomelijk is en die de klant of de instelling verhindert om alle of een deel van de verplichtingen die in het contract zijn vastgelegd na te komen. Worden beschouwd als gevallen van overmacht of toevallige gevallen die gewoonlijk worden erkend door de jurisprudentie van de Franse rechtbanken en rechtbanken. Elke partij kan niet aansprakelijk worden gesteld jegens de andere partij in geval van niet-nakoming van haar verplichtingen die voortvloeien uit een geval van overmacht. Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat door overmacht de nakoming van wederzijdse verplichtingen door de partijen wordt opgeschort en dat elke partij de daaruit voortvloeiende kosten draagt.

Geschillenbeslechting
Deze algemene verkoopvoorwaarden worden beheerst door het Franse recht zonder zich te mengen in eventuele verplichte beschermende bepalingen die van toepassing kunnen zijn in het land waar de consument woont.

Geheel
Deze algemene verkoopvoorwaarden, de verkoopvoorwaarden van het door de klant gereserveerde tarief en de voucher of het reserveringsverzoek drukken de volledige verplichtingen van de partijen uit. Geen algemene of specifieke voorwaarde gecommuniceerd door de klant zal kunnen worden geïntegreerd met de huidige algemene voorwaarden. De documenten die de contractuele verbintenissen vormen tussen de partijen zijn, in afnemende volgorde van prioriteit, de voucher of het reserveringsverzoek (inclusief de speciale voorwaarden van het gereserveerde tarief) en deze algemene voorwaarden. In geval van tegenstrijdigheid tussen het boekingsformulier en de algemene voorwaarden, zijn de bepalingen in het reserveringsformulier de enige die van toepassing zijn op de betreffende verplichting. De onderhavige algemene verkoopvoorwaarden via internet kunnen op elk moment worden gewijzigd en / of aangevuld door de vestiging. In dit geval wordt de nieuwe versie van de algemene verkoopvoorwaarden via internet door het bedrijf online gezet. Zodra deze online is geplaatst, is de nieuwe versie van de algemene verkoopvoorwaarden via internet automatisch van toepassing op alle klanten.